In verband met het Corona-virus krijgen we allemaal het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven. We weten niet voor hoe lang. Dat maakt het lastig om duidelijke afspraken te maken over de start van de nieuwe cursus. Maar niet onmogelijk!

Voor nu is de startdatum gepland op 7 april. Mochten we tegen die tijd met zijn allen weer naar buiten mogen, dan gaat de cursus gewoon door op de manier zoals die gepland was: in de praktijk.
Maar het zou ook zomaar kunnen dat de geldende maatregelen langer blijven bestaan, en we ook dan nog zo veel mogelijk thuis moeten blijven. In dat geval gaat de cursus ook door, door middel van video-bellen. Er wordt op dit moment hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Ik vind het belangrijk om juist ook in deze tijd een cursus beschikbaar te stellen voor je. Want ik vind het belangrijk dat je, ook nu, weet hoe je goed kunt blijven bewegen terwijl je lichaam blijft veranderen. En ik vind het belangrijk dat je goed voorbereidt bent op je bevalling, ook in een tijd waarin het onzeker is hoe die er uit gaat zien in verband met de drukte in de ziekenhuizen. Daarom gaat de cursus hoe dan ook door! Wil je meer weten, of heb je vragen, neem dan even contact met me op. Dan vertel ik je meer.

Bij jou thuis via video, of in de praktijk, ik hoop je vanaf 7 april te mogen verwelkomen bij Zwanger Totaal Krimpen!
In de tussentijd: pas goed op jezelf!

Titia